Groepsaccomodatie? Bedoel je groepsaccommodatie?

Je hebt gezocht naar groepsaccomodatie

Bedoel je misschien groepsaccommodatie?

Eigenlijk maakt het ook niet uit waar je naar gezocht hebt, groepsacomodatie, groepsaccomodatie of groepsacommodatie, je bent in ieder geval op de juiste plek terecht gekomen: De leukste, gastvrije en comfortabele groepsaccommodatie voor 8 tot 30 personen of twee groepen van maximaal 15 personen per groep. De accommodatie heeft aangepast sanitair en twee in hoogte verstelbare bedden. Hierdoor is het vakantiehuis ook geschikt voor mindervaliden.

Wil je met een groep mensen, familie of meerdere gezinnen een weekje of weekend weg naar het prachtige Holten? Dan zal  onze accommodatie je vast aanspreken, gelegen aan de Holterberg in Salland en Twente.

De Holterberg op haar mooist, bloeiende heide
Bezoekerscentrum Holterberg Sallandse Heuvelrug

Wat vind je bij de Groepsaccommodatie? 

Sport, spel en veel ontspanning

Wat maakt ons vakantiehuis nou comfortabel? In en om de boerderij is van alles te vinden om je heerlijk in te spannen, te ontspannen of allebei. Het hoge serviceniveau zorgt er ook voor dat het je aan niets zal ontbreken. Bij jouw vakantiehuis vind je o.a. de volgende faciliteiten: 

Sauna gemaakt van een gigantisch wijnvat.
Vuurplaats voor een zwoele zomeravond.
–  Houtgestookte Hottub.
– Bedden zijn deels in hoogte verstelbaar en aangepast sanitair.
– Veel ruimte en een ruime overkapping.
Speeltoestel op het grasveld voor buitenspel.
Bekijk de boerderij en faciliteiten.
  

 

Omgeving van de groepsaccommodatie

Natuur, winkelen, ontspanning…

Vanuit de groepsaccomodatie kun je gemakkelijk een dagje naar de oude binnenstad van Deventer voor een mooie wandeling of om lekker te shoppen. Holten is ook leuke plaats om op een middag te bezoeken voor een hapje en drankje op één van de terrassen. 

Ga je liever de natuur in om te wandelen en te fietsen? Plan dan een bezoek aan het natuurmuseum met een diorama bovenop de Holterberg. Van daaruit starten diverse wandelroutes, ook vanaf de andere kant van de berg (Nijverdal) kun je je wandel- of fietsroute starten.

Als je bij ons in de accommodatie verblijft kun je ook een aantal extra activiteiten bijboeken bij onze partners. Zo kun je bijvoorbeeld klootschieten in de omgeving over de onverharde paden, een tocht maken met een Segway, gezellig midgetgolf spelen of een bezoek brengen aan kinderboerderij Dondertman (Bij aankomst in de groepsaccommodatie krijg je van ons 10 toegangskaartjes voor Dondertman cadeau). 

symbolen
Gezellig met de hele familie weekend weg in onze groepsaccommodatie
gastenboerderij-kosman-contact

Kan ik iets voor je doen?

Stuur ons een berichtje

Partners

Wij werken samen met: