• De boerderij: da’s gezellig!

De boerderij da's gezellig

Familieweekend of groepsuitje?

Comfortabele groepsaccommodatie voor 8 tot 30 personen

Gezellig een weekend weg met de hele familie, een sportieve midweek met je team of met je vriendengroep en kinderen even lekker wat tijd voor elkaar vrijmaken? Alles kan in onze ruime en comfortabele groepsaccommodatie!

Gastenboerderij Kosman is er voor iedereen! De vroegere boerderij is nog steeds gelegen naast de huidige gastenboerderij, die in 2009 werd gebouwd. Het geheel is ruim, gezellig en functioneel ingedeeld en opgedeeld in twee riante woningen, die aan elkaar geschakeld zijn. Je kunt – al naar gelang de grootte van het gezelschap – zowel de gehele boerderij, als de helft huren. De twee aparte woonunits waarborgen je privacy. Met aparte twee- of driepersoons-slaapkamers op zowel de begane grond als de eerste verdieping en ruime woonkeukens die van alle gemakken zijn voorzien.

Slaapkamers

De gastenboerderij beschikt over 2- en 3-persoons slaapkamers. Deze zijn ruim opgezet en is voldoende kastruimte aanwezig. Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt, zo kan het ontspannen direct beginnen!

Een aantal bedden zijn in hoogte verstelbaar waardoor de accommodatie geschikt is voor mindervaliden. Uiteraard zijn ook de sanitaire voorzieningen hierop afgestemd. 

Keuken

De moderne luxe keuken is van alle gemakken voorzien om je verblijf aangenaam te maken. Er is ruim voldoende serviesgoed en bestek aanwezig wat na gebruik in de vaatwasser gaat. Op het grote 6-pits gastoestel heb je alle ruimte om je kookkunsten uit te voeren voor een grote groep mensen.

Een grote koelkast met vriesvak houdt de drankjes koel en het eten vers. Als je wilt kun je boodschappen bestellen die voor je klaarstaan bij aankomst. 

HotTub & Sauna

Heerlijk ontspannen doe je op je eigen manier. De één gaat een stuk wandelen en de ander kan wel uren in de hottub hangen. Bij Kosman kan het allemaal. Bij aankomst is de hottub al voor je opgewarmd. Ook de barrelsauna is erg in trek bij onze gasten, waar ga jij het eerst voor? 

Buitenleven

Om het huis is voldoende ruimte voor sport en ontspanning. De ruime overkapping is ideaal wanneer het weer een beetje tegen zit, zelfs dan kan onder de overkapping de BBQ gewoon aangestoken worden. Daarnaast is er een vuurplaats inclusief hout beschikbaar voor de koelere avonden.

Boodschappen service

Zelf slepen met de boodschappen? Natuurlijk niet. Deze kunnen eenvoudig besteld worden bij COOP Holten. Deze worden dan bezorgd op de dag dat je aankomt. De producten die in de koeling bewaard moeten blijven, zetten wij alvast in de koelkast. 

Catering en BBQ

Ga je zelf koken of laat je je in de watten leggen? We hebben diverse catering mogelijkheden mocht je geen zin hebben om voor een grote groep te koken. Ook tot de mogelijkheid behorend het bestellen van een BBQ pakket, van eenvoudig tot compleet verzorgd.

Je voelt je écht welkom

Ervaar het zelf bij ons op de boerderij!

Een keertje proefkijken?
Neem contact met ons op!

Groepsaccommodatie voor 8-15 personen 

Huur een deel van de gastenboerderij! 

De gastenboerderij is ook beschikbaar voor kleinere groepen. Als je met een kleiner gezelschap een weekend in hetzelfde huis wilt verblijven, hoef je natuurlijk niet de volledige boerderij te huren.  De boerderij bestaat uit twee delen, als je één deel huurt wordt deze zo ingericht dat hier een comfortabel zitgedeelte is én een ruime woonkeuken. Dus of je nou een groepsaccommodatie voor 10 personen, 8 personen of 12 personen zoekt, alles is mogelijk! De faciliteiten rondom de boerderij zijn voor iedereen beschikbaar. Mocht er nog een andere groep zijn die gelijktijdig het andere deel huurt, is het gebruik van bijvoorbeeld de sauna en hottub in overleg. We houden sterk rekening met de soort groep dat tegelijk willen huren.  

Groepsaccommodatie
tot 15 personen 

Standaard is de accommodatie geschikt voor 12 personen. Neem je extra gasten mee? Dat kan uiteraard, er is een mogelijkheid om maximaal 3 logeerbedden bij te plaatsen. We horen graag of we wat voor je kunnen betekenen, wij denken graag mee om een fantastisch weekend mogelijk te maken!

Groepsaccommodatie voor 15-30 personen

Huur de volledige gastenboerderij!

Kom je met een grote groep, meer dan 15 mensen dan kun je de gehele groepsaccommodatie huren. De gastenboerderij is opgedeeld in twee delen. Bij grote groepen passen we meestal de indeling van de ruimtes aan. Eén deel wordt dan ingericht als zitgedeelte, met comfortabel meubilair. Heerlijk om overdag te ontspannen, een spelletje te doen en in de avond gezellig bij elkaar te zitten met een hapje en een drankje. Het tweede deel is dan ingericht als grote woonkeuken waar met de gehele groep gezamenlijk gekookt en gegeten kan worden. Maar ook hier geldt, alles is mogelijk. Wil je het toch anders? Je zegt het maar! 

Groepsaccommodatie
tot 30 personen 

Standaard is de volledige accommodatie geschikt voor 24 personen. Maar een aantal extra gasten is geen enkel probleem! Er kunnen in de boerderij nog 6 logeerbedden bijgeplaatst worden. We horen graag van je hoe we mee kunnen denken in het realiseren van een fantastisch verblijf in onze gastenboerderij!

Kan ik iets voor je doen?

Stuur ons een berichtje

Partners

Wij werken samen met: