• Mindervaliden: een geschikte boerderij

Mindervaliden een geschikte boerderij

Mindervaliden

Groepsaccommodatie voor een onvergetelijke tijd in Overijssel

Het moet toch voor iedereen mogelijk zijn om met een grotere groep een weekend, week of midweek weg te gaan? Voor mensen met een lichamelijke beperking is dit niet zo vanzelfsprekend. Zijn opa en oma niet meer zo mobiel of zitten ze in rolstoel en wil je toch met de hele familie weg? Dan is onze groepsaccommodatie uitermate geschikt. Zijn er aanvullende hulpmiddelen nodig, dan kunnen wij deze in overleg ook leveren. Alles kan!

Sanitair

Het sanitair is geschikt voor mindervaliden. In veel groepsaccommodaties wordt geen rekening gehouden met minder mobiele gezinsleden of mindervalide gasten. Wij hebben er juist voor gekozen om bij de inrichting rekening te houden met deze groep mensen, dat vinden we wel zo gastvrij!

Bedden

Een aantal bedden zijn in hoogte verstelbaar. Dit is bedoeld voor mensen die moeite hebben met bijvoorbeeld een lage uitstap. Een lichamelijke beperking kan er toe leiden iemand simpelweg niet meer uit bed kan komen. Met een verhoogd bed is dit op te lossen, fijn toch? 

Je voelt je écht welkom

Ervaar het zelf bij ons op de boerderij!

Een keertje proefkijken?
Neem contact met ons op!

Samen een weekend op stap

We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen!

Aanvullende hulpmiddelen zijn op aanvraag beschikbaar. Als je in de omgeving wilt wandelen kan het handig zijn om een rolstoel of rollator tot je beschikking te hebben voor gasten die wat minder goed te been zijn. Regelmatig werken we samen met een lokale zorgvoorziening die ons aanvullende hulpmiddelen kunnen leveren. Als je even aangeeft waar er behoefte aan is, of even met ons wilt overleggen wat de mogelijkheden zijn, voel je welkom!

Kan ik iets voor je doen?

Stuur ons een berichtje

Partners

Wij werken samen met: