• Ervaringen: wat zeggen onze gasten

Ervaringen wat zeggen onze gasten

Luxe en gastvrij vakantiehuis, zeker een aanrader!

Remco 

Zeer ruim en schoon vakantiehuis. Vriendelijke eigenaren. We hebben een fantastisch weekend gehad. We komen zeker een keer terug!!

Heerlijk!

Jan

Wij zijn hier geweest en het was in één woord geweldig! Super ontvangst, alles super netjes schoon en de omgeving is ook prachtig, wat een groen!

De hottub en speeltuintje voor de kinderen ook zeer verzorgd en leuk! Wij komen zeker een keer terug!

Kindvriendelijk in mooie rustige omgeving

Paul

Gebouw is erg goed onderhouden, ruimte rondom het gebouw is goed verdeeld tussen zit, speel en parkeerruimte. Ook als het regent is er buiten genoeg overdekte ruimte. ik heb in het hele weekend minder dan 10 auto’s langs zien komen, alleen zo nu en dan wat fietsers. We hebben vaker met deze groep in een grote accomodatie gezeten, deze was erg goed. Wellicht de hot tub upgraden naar een andere warmte bron, iets makkelijker met de kinderen dan om te gebruiken, maar ik kan ook zien dat een houtgestookte wel zijn charme heeft.

Je voelt je écht welkom

Ervaar het zelf bij ons op de boerderij!

Een keertje proefkijken?
Neem contact met ons op!

Gedroomde lokatie met kinderen en kleinkinderen

Wim

Als je werkelijk met je gezin bij elkaar wilt zijn, samenkomend uit diverse landen, is dit de superlokatie om bij te praten en de kleinkinderen elkaar zien leren kennen en samen zien spelen. We hadden regenachtig weer, maar dat was totaal geen probleem. Veel uitwijkmogelijkheden in de vrij direkte omgeving.

Ik heb gezocht naar wat er niet goed was, maar niets kunnen vinden.

Een geweldig huis, van alle gemakken voorzien

Mireille

Al bij het boeken merk je dat je gastvrij onthaalt wordt. Voordat we reserveerden hebben we telefonisch contact gehad met de eigenaresse en zij stond ons zeer vriendelijk te woord.

Bij aankomst troffen we een schoon verblijf aan en konden we direct met elkaar vakantie vieren. Het was fantasisch.

Aanrader!

Danitza

Mooie omgeving. Rustig gelegen, maar niet afgelegen. Centrum van Holten goed bereikbaar. Vriendelijke ontvangst. Er wordt alles in het werk gesteld om de gasten een prettig verblijf te laten hebben. De voorzieningen zijn goed en de service erg prettig. Bij vragen of voor het geven van informatie staan de eigenaren altijd klaar. Er zijn mogelijkheden voor het huren van bv steps of dergelijke. Ideaal voor bv een familieweekend.

Kan ik iets voor je doen?

Stuur ons een berichtje

Partners

Wij werken samen met: