• De gastvrouw: Christien Koebrugge

De gastvrouw Christien Koebrugge

De gastvrouw

Gewoon, omdat je het zelf ook prettig vindt toch?!

Het is niet altijd even makkelijk om het iedereen naar zijn of haar zin te maken, maar toch is dat ons streven. Onder gastvrijheid verstaan we de stapjes die we extra doen zodat onze gasten zich welkom voelen. Onlangs hadden we bezoek van een aantal gasten die een flink stuk hadden gereden en vertragingen hadden opgelopen, altijd balen. Vlak voordat ze aankwamen heb ik even verse kan koffie voor ze gezet zodat ze eerst even konden bijkomen na aankomst.

Af en toe, als de kip haar best doet en meewerkt, zet ik spontaan een vers mandje eieren klaar voor de gasten. Als de bestelde boodschappen binnenkomen kijk ik even of er dingen zijn die direct in de koelkast moeten en dan regel ik dat. Zo kun je net iets meer betekenen, kleine moeite, groot plezier!

Eén kans voor de eerste indruk 

Als gasten bij ons aankomen is het dus direct genieten. De verwarming staat al aan zodat je niet in een ijskoud huisje arriveert en je bed is al voor je opgemaakt. Hoe lekker is dat? Dan ben je ook echt te gast en begint je weekendje of weekje weg direct bij aankomst. Onze gasten waarderen dit enorm en dat is terug te lezen in de ervaringen en reviews. Gemiddeld worden we zelfs beoordeeld met een 9,3! Daar zijn we best trots op.

Je voelt je écht welkom

Ervaar het zelf bij ons op de boerderij!

Een keertje proefkijken?
Neem contact met ons op!

Kan ik iets voor je doen?

Stuur ons een berichtje

Partners

Wij werken samen met: