Groepsaccommodatie in Salland Natuurlijk bij Gastenboerderij Kosman

Groepsaccommodatie
Salland

Genieten van het prachtige Salland!

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Salland voor een weekendje weg, midweek of weekje vakantie? Dan zit je comfortabel bij Gastenboerderij Kosman. We hebben ruimte voor twee groepen van 8 tot 15 personen of een grote groep gasten tot maximaal 30 personen. 

Wil je het vakantiehuis eerst een keer bekijken voordat je boekt? Dat is uiteraard mogelijk, kom gerust een kijkje nemen in onze gastenboerderij. 

Comfort en gastvrijheid onderscheiden ons van andere groepsaccommodaties. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en is de hottub warm, je kunt gelijk beginnen met ontspannen. Heb je boodschappen besteld en laten bezorgen? Dan staan de gekoelde producten alvast in de koelkast. Voor ons heel gewoon, maar onze gasten vinden dit bijzonder gastvrij!

De Holterberg op haar mooist, bloeiende heide
Bezoekerscentrum Holterberg Sallandse Heuvelrug
symbolen

Ontdek de boerderij

Heerlijk ontspannen, of lekker actief!

Gasten van de groepsaccommodatie in Salland maken gewoon gebruik van de aanwezige faciliteiten, daar betaal je niet extra voor.  Zijn er mindervaliden in het gezelschap? Geen probleem, de accommodatie is hierop aangepast.

✓ Hottub, met houtvuur verwarmd. 
✓ Sauna, een “wijnvat”sauna, heerlijk ontspannen.
Speelveld en speeltoestel voor de kleinere en grotere gasten.
Vuurplaats met haardhout voor een warme avond.
Mindervaliden. Aangepast sanitair en speciale bedden aanwezig.
Overkapping, ook handig voor BBQ bij slecht weer.
✓ 10 entreekaarten voor Kinderboerderij Dondertman
Lees meer over jouw groepsaccommodatie in Salland!

Vanuit de groepsaccommodatie

op pad in Salland!

De Holterberg is één van trekpleisters in de regio, deze ligt in Salland én in Twente. Deze gebieden overlappen elkaar. Salland strekt zich meer uit richting het westen, bijna tot aan Zwolle. Het is een fantastisch gebied om te verkennen met onder andere Hanzesteden zoals Kampen en Deventer.   

Op de Sallandse Heuvelrug (een Nationaal park) is ontzettend veel te beleven. In het bezoekerscentrum zijn wandelroutes en fietsroutes verkrijgbaar om uren te vertoeven in de Sallandse natuur. Er is een sterrenwacht en schaapskooi, maar ook een Natuurmuseum met Diorama en een Canadese begraafplaats.

Vanuit de groepsaccommodatie in Salland kun je actieve arrangementen boeken bij onze partners. Gezellig midgetgolfen, een tocht op een Segway of klootschieten over de zandwegen. Je hoeft je geen moment te vervelen! Via de gastvrouw kun je ook steps huren om landelijke omgeving te verkennen.

Onze gasten zijn erg tevreden en beoordelen ons gemiddeld met een 9,3! 

Klootschieten gezin groepsaccommodatie Holten Overijssel
gastenboerderij-kosman-contact

Kan ik iets voor je doen?

Stuur ons een berichtje

Partners

Wij werken samen met: