Groepsaccommodatie Rijssen Genieten bij Gastenboerderij Kosman

Groepsaccommodatie
Rijssen

Je beleeft het in Rijssen-Holten!

Een landelijk gelegen en comfortabele groepsaccommodatie in Rijssen vind je bij Kosman! Op een paar kilometer van Rijssen bevindt zich Gastenboerderij Kosman, in de gemeente Holten-Rijssen. Met haar prachtige ligging tegen de Holterberg aan is het een perfecte uitvalsbasis om de omgeving van Rijssen te verkennen. 

Comfortabel en gastvrij, daar staat de groepsaccommodatie Gastenboerderij Kosman voor. Het vakantiehuis is geschikt voor één van maximaal 30 gasten of twee groepen van 8-15 personen. Ook als er mindervaliden in het gezelschap aanwezig zijn kun je uitstekend terecht bij deze groepsaccommodatie nabij Rijssen. Het sanitair is aangepast en er zijn een aantal bedden die in hoogte verstelbaar zijn. 

De Holterberg op haar mooist, bloeiende heide
Bezoekerscentrum Holterberg Sallandse Heuvelrug
symbolen

Comfortabel en gastvrij

Groepsaccommodatie Rijssen

Hoe ziet jouw ideale verblijf eruit in de groepsaccommodatie in de buurt van Rijssen? Bij Kosman kun je optimaal genieten en ontspannen, heerlijk buiten in de hottub of de spieren verwennen in de barrel-sauna, het zit er allemaal bij in.  

Hottub, met hout gestookt, landelijk ontspannen. 
✓ Barrel Sauna, fijn om even te ontspannen na een wandeling.
Speelveld en speeltoestel vermaak voor jong en oud.
Vuurplaats met haardhout voor een extra gezellige avond.
Mindervaliden kunnen prima terecht door diverse aanpassingen.
Overkapping, overdekt zitten en eten, ook bij iets minder weer.
✓ 10 kaarten cadeau voor Kinderboerderij Dondertman
Opgemaakte bedden bij aankomst, dat is gastvrijheid!
Lees alles over jouw groepsaccommodatie in Rijssen – Holten!

Veel te doen

in Rijssen en nabije omgeving!

Binnen afzienbare tijd kun je vanuit de groepsaccommodatie Rijssen bereiken. Binnen 10 minuten bereik je het gezellige centrum van Rijssen. Qua toerisme en activiteiten zit je bij Kosman aan de juiste kant van Rijssen, want in die omgeving is veel te beleven.

Bovenop de Holterberg kun je een Diorama en het Natuurmuseum een bezoek brengen. Leuk voor volwassenen én kinderen, neem een kijkje in de Nederlandse natuur. In deze omgeving begeeft zich ook een Canadese begraafplaats, een monument en herdenkingsplek als eerbetoon aan de gevallen slachtoffers in de tweede wereldoorlog. 

In de omgeving van Rijssen kan prachtig gefietst en gewandeld worden. Er zijn diverse wandel- en fietstochten beschikbaar, zowel kortere als langere afstanden. Dus neem de fiets en wandelschoenen mee. Fietsen en steps (aanrader!) kunnen ook gehuurd worden via de groepsaccommodatie.

Liever een middag winkelen? Dit kan uitstekend in een aantal plaatsen in de omgeving:  Zutphen, Deventer of Enschede. Ook heb je de mogelijkheid om via onze samenwerkingspartners aanvullende arrangementen te boeken. Wat dacht je van een tocht met een elektrisch karretje, Segway rijden of gezellig midgetgolf spelen en klootschieten? We horen graag wat jouw verblijf in de Groepsaccommodatie in Rijssen helemaal compleet maakt.

Hier zijn we trots op: gasten zijn erg tevreden en beoordelen ons met een 9,3! 

Klootschieten gezin groepsaccommodatie Holten Overijssel
gastenboerderij-kosman-contact

Kan ik iets voor je doen?

Stuur ons een berichtje

Partners

Wij werken samen met: