Groepsaccommodatie Overijssel Landelijk genieten!

Groepsaccommodatie Overijssel

Gastenboerderij voor 8 tot 30 personen

Overijssel is prachtig, de mensen die er wonen kunnen dat beamen, maar beter kom je het zelf ervaren. In het gebied rondom de Holterberg vind je veel groen en een glooiend landschap. Het leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten en andere vormen van ontspanning.

Vlakbij de Sallandse Heuvelrug en Holterberg vind je de groepsaccommodatie Overijssel: Gastenboerderij Kosman. We noemen het bewust een gastenboerderij omdat we het belangrijk vinden dat je je ook echt gast voelt. Gastvrijheid ervaar je al bij de aangename binnenkomst. Ook de opgemaakte bedden worden door onze gasten enorm gewaardeerd, dat is echt thuiskomen.

 

De Holterberg op haar mooist, bloeiende heide
Bezoekerscentrum Holterberg Sallandse Heuvelrug

Comfort, rust en buitenleven

Er valt genoeg te beleven in de omgeving!

De groepsaccommodatie Overijssel bestaat uit twee helften welke afzonderlijk van elkaar of als geheel te huren zijn. Kleinere groepen (van 8 tot 15 personen) kunnen terecht in één kant van Groepsaccommodatie. Huur je de gehele accommodatie dan wordt de inrichting hierop aangepast in overleg. Bijvoorbeeld één leefgedeelte en één eetgedeelte. 

Onze boerderij is ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Zo is er een grote, volledig ingerichte, woonkeuken met 6-pits kooktoestel, meerdere badkamers, een barrelsauna en hottub. De groepsaccommodatie is geschikt voor mindervaliden, het sanitair is aangepast en er zijn in hoogte verstelbare bedden. Verken Overijssel vanuit deze comfortabele Groepsaccommodatie.  

Comfortabele Groepsaccommodatie

Gastvrij ontspannen; dat is genieten

Onze gasten beoordelen de groepsaccommodatie Overijssel, Gastenboerderij Kosman, met een 9,3 gemiddeld. En daar zijn we hartstikke trost op! Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door steeds te refereren aan onszelf. We vragen onszelf hardop af wat wij belangrijk en fijn zouden vinden als we zelf een groepsaccommodatie in Overijssel zouden huren.

Die gastvrijheid is zo belangrijk, dat onderscheidt ons, naast dat we natuurlijk de mooiste groepsaccommodatie van Overijssel hebben! Wil je meer weten over de boerderij? Neem hier een kijkje.

 

deboerderij-hottub-sauna
symbolen
gastenboerderij-kosman-contact

Kan ik iets voor je doen?

Stuur ons een berichtje

Partners

Wij werken samen met: