Groepsaccommodatie Markelo Geniet bij Gastenboerderij Kosman

Groepsaccommodatie
in de buurt van Markelo

landelijk genieten op 10 minuten van Markelo!

Zoek je een groepsaccommodatie in Markelo of in de buurt hiervan? Neem dan eens een kijkje bij Gastenboerderij Kosman. Vanuit het vakantiehuis ben je in 10 minuten in Markelo en kun je genieten van twee werelden. Zowel de prachtige uitgestrekte heide bij Markelo als de Holterberg zijn vanuit de accommodatie  prima te bereiken.

Onze groepsaccommodatie is niet echt een kampeerboerderij, we bieden een stuk meer comfort en luxe dan wat men in een kampeerboerderij gewend is. Denk aan uitstekende boxpringbedden, opgemaakt bij aankomst, de hottub & sauna, het aangepaste sanitair en goed zitmeubilair.  

Deze groepsaccommodatie nabij Markelo biedt ruimte aan één of twee groepen van 8 tot en met 15 personen of een grotere groep van maximaal 30 personen en is geschikt voor mindervaliden.  

De Holterberg op haar mooist, bloeiende heide
Bezoekerscentrum Holterberg Sallandse Heuvelrug
symbolen

Comfort
voor jong en oud

Groepsaccommodatie Rijssen

Bij onze groepsaccommodatie bij Markelo kom je heerlijk tot rust. Landelijk genieten en veel faciliteiten die bijdragen aan een ontspannen weekendje of weekje vakantie met jouw groep.  

Hottub, houtgestookt, lekker ontspannen. 
✓ Sauna, grote wijnvatsauna, heerlijk voor de spieren.
Speelveld en speeltoestel, spelen voor jong en ontspanning voor oud.
Vuurplaats met brandhout voor een warme avond.
Mindervaliden, aangepast sanitair en enkele verstelbare bedden.
Overkapping, overdekt zitten en bbq-en, ook bij slecht weer.
✓ 10 entree kaarten voor Kinderboerderij Dondertman
Opgemaakte bedden gelijk ontspannen bij aankomst!
Lees meer over de groepsaccommodatie in de buurt van Markelo!

Omgeving en activiteiten

in de buurt van Markelo is veel te doen!

In de omgeving van Markelo vind je veel kampeerboerderijen, dat is niet voor niets. Boven Markelo ligt namelijk een schitterend wandel- en fietsgebied. Grote heide met Hooglanders en natuurlijk de Friezenberg. Wil je wel van deze omgeving genieten maar een keer een ander verblijf? Neem dan eens een kijkje bij onze groepsaccommodatie nabij Markelo.  

Ons vakantiehuis ligt op 10 minuten afstand van Markelo, vlak bij de Holterberg. Daardoor kun je nog meer van de omgeving dan alleen de Borkeld of heide. Uren wandel- en fietsplezier waarbij  natuurlijk een bezoek aan het Natuurmuseum en diorama niet mogen ontbreken. Bezoek de Canadese begraafplaats of verken de landelijke omgeving op een step of Segway. Via een aantal partners bieden we deze, en meer, activiteiten aan.

Ook gezellige winkelsteden zijn goed te bereiken vanuit het vakantiehuis; Zutphen, Deventer of Enschede zijn de moeite waard om te bezoeken.

Hier zijn we trots op: gasten zijn erg tevreden en beoordelen ons met een 9,3! 

Klootschieten gezin groepsaccommodatie Holten Overijssel
gastenboerderij-kosman-contact

Kan ik iets voor je doen?

Stuur ons een berichtje

Partners

Wij werken samen met: