Groepsaccommodatie met hottub Leuk voor jong en oud!

Groepsaccommodatie Hottub

Houtgestookt, lekker ontspannen!

Een groepsaccommodatie met hottub, wie wil dat nou niet? Na urenlang in het bos gewandeld te hebben even bijkomen in de heerlijk warme hottub? Of een warme zomerdag waarop de kinderen even een verkoelende duik kunnen nemen in de hottub. 

De hottub in de groepsaccommodatie is, net als de sauna, één van de meest gewaardeerde extra’s die wij bieden. Misschien komt dat wel omdat wij ervoor zorgen dat hij warm gestookt is als onze gasten arriveren….

Ben je op zoek naar een vakantiehuis met hottub en sauna, comfort en ruimte, dan ben je bij Kosman aan het juiste adres. Graag laten we jou en jouw groep kennismaken met onze accommodatie.

De Holterberg op haar mooist, bloeiende heide
Bezoekerscentrum Holterberg Sallandse Heuvelrug
symbolen

De Finse Hottub

Weten wat genieten is!

Deze hottub heeft een aantal voordelen waardoor je verblijf in de groepsaccommodatie nog prettiger wordt, zowel in de winter als in de zomer.

✓ Houtgestookt, snel warm. 
✓ Sterk en robuust, combinatie van hout en kunststof.
✓ Tijdens het badderen uitkijken over de landerijen.
✓ Verwarmd bij aankomst.
✓ Warm in de winter, koel in de zomer.
✓ Plaats voor 6 personen.
✓ Inclusief hout
Hier lees je alles de groepsaccommodatie met hottub!

Vakantiehuis met Hottub & Sauna

Ultiem ontspannen!

Onze groepsaccommodatie met hottub is ook voorzien van een zogenaamde barrel sauna. Dat is toch wel lekker ontspannen, eerst een tijdje in de sauna zitten om vervolgens even in de hottub te plonzen. 

Het gebruiken van de sauna zorgt voor een ontspannen en relaxed gevoel. Spieren ontspannen zich en je zweet komt goed los. Heerlijk na bijvoorbeeld een lange wandeling over de Holterberg om even je lichaam te verwennen. Wandelschoenen uit en lekker de hottub in, je kunt je voeten bijna horen genieten. 

Onze gasten zijn erg tevreden en beoordelen ons gemiddeld met een 9,3 
Daar zijn we trots op!

deboerderij-sauna
groepsaccommodatie-hottub-gastenboerderij-kosman

Gastenboerderij Kosman

Wat bieden we nog meer?

Onze accommodatie heeft natuurlijk veel meer te bieden dan alleen de sauna en hottub. Comfort en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij ons, dat vinden wij niet alleen, dat vinden onze gasten ook. Boodschappen besteld? Dan staan de producten die gekoeld moeten worden alvast in de koelkast. Bij aankomst zijn de bedden al opgemaakt, zo kan jouw vakantie of weekendje weg direct beginnen. Dat noemen we gastvrijheid. 

De boerderij is geschikt voor twee groepen van 8 tot en met 15 personen of één groep van maximaal 30 personen. Mochten er mindervaliden in het gezelschap zijn, geen probleem. Het sanitair is hierop aangepast en er zijn enkele in hoogte verstelbare bedden. Wil je eerst een kijkje nemen in de boerderij voordat je hem boekt? Je bent van harte welkom. Gastenboerderij Kosman ligt vlak bij de Holterberg, in Twente en Salland. Er is genoeg te doen in de omgeving, kijk hier maar eens.

gastenboerderij-kosman-contact

Kan ik iets voor je doen?

Stuur ons een berichtje

Partners

Wij werken samen met: