Groepsaccommodatie Holten Beleef het bij Kosman

Groepsaccommodatie Holten

Geniet van het buitenleven!

Midden in het prachtige Overijsselse landschap ligt onze groepsaccommodatie in Holten. Vanuit de groepsaccommodatie kun je gemakkelijk de omgeving verkennen, wandelen of fietsen op de Holterberg, een bezoekje aan Rijssen en Holten, klootschieten over de landerijen, winkelen in Hanzestad Deventer, er is echt heel veel te beleven.

Onze gastvrije en comfortabele groepsaccommodatie in Holten is geschikt voor groepen en families van 8 tot 30 personen. Omdat het vakantiehuis deelbaar is kunnen ook twee groepen van 8 tot 15 personen genieten van een heerlijk landelijk verblijf. Of het nou voor een weekendje weg, een midweek of weekje vakantie is, je beleeft het bij Gastenboerderij Kosman! 

De Holterberg op haar mooist, bloeiende heide
Bezoekerscentrum Holterberg Sallandse Heuvelrug

Faciliteiten Groepsaccommodatie 

Sport, spel en veel ontspanning

Wij zijn van mening dat een groepsaccommodatie in Holten comfort moet bieden aan iedere gast, jong en oud, vitaal en mindervalide. Om die reden hebben we het vakantie riant uitgebreid met allerlei extra’s. Uiteraard hoeft je hier niet voor bij te betalen, het hoort er gewoon bij. o.a.: 

– Barrel Sauna, een sauna in de vorm van een groot wijnvat.
Vuurplaats voor de gezellige zomeravonden.
– Finse Hottub, houtgestookt, om heerlijk te ontspannen.
– In hoogte verstelbare bedden en mindervaliden-toilet
– Veel ruimte in en om het huis, ruime overkapping
Speeltoestel en speelveld voor buitenactiviteiten
Bekijk de boerderij en faciliteiten.
  

 

Holten en omgeving

Dorpjes, bos, steden en activiteiten.

De Groepsaccommodatie in Holten ligt net buiten het dorp en is uitstekend te bereiken via de A1. Daardoor is een stad als Deventer vrij snel te bereiken voor bijvoorbeeld een prachtige stadswandeling of middagje winkelen. 

Vanuit het vakantiehuis breng je gemakkelijk een bezoekje aan het pittoreske gezellige Holten voor een lekker hapje eten of een drankje op het terras. Bovenop de Holterberg maak je nader kennis met de lokale natuur in het natuurmuseum met een diorama. Ook erg leuk voor de kleinere gasten!

In samenwerking met een aantal regionale partners kunnen we veel extra activiteiten aanbieden. Denk hierbij aan klootschieten over de bospaden, een tocht met een Segway, midgetgolfen of een bezoekje aan kinderboerderij Dondertman (je krijgt 10 toegangskaartjes voor Dondertman van ons cadeau bij je boeking). 

symbolen
Gezellig met de hele familie weekend weg in onze groepsaccommodatie
gastenboerderij-kosman-contact

Kan ik iets voor je doen?

Stuur ons een berichtje

Partners

Wij werken samen met: