Groepsaccommodatie Enter Natuurlijk bij Gastenboerderij Kosman

Groepsaccommodatie
Enter

Op korte afstand van Enter!

Je bent op zoek naar een groepsaccommodatie in Enter? Op zo’n 15 kilometer vanaf Enter vind je Gastenboerderij Kosman. Tegen de Holterberg aan, net boven Holten, bevindt zich onze comfortabele groepsaccommodatie die plaats biedt aan groepen van 8 tot en met 30 personen. Het vakantiehuis is ook geschikt voor twee groepen tot 15 personen met ieder een eigen leef- en kook/eetgedeelte. Ook geschikt voor een week of weekend weg met een gezelschap met mindervaliden.

Vanuit de groepsaccommodatie is Enter goed te bereiken, net als alle andere bezienswaardigheden in de regio. Om te winkelen, te wandelen of te fietsen biedt Gastenboerderij Kosman tal van mogelijkheden in zowel Salland als Twente.   

De Holterberg op haar mooist, bloeiende heide
Bezoekerscentrum Holterberg Sallandse Heuvelrug
symbolen

Ontspannen of actief

Groepsaccommodatie Enter

Onze groepsaccommodatie in de buurt van Enter heeft zoveel te bieden dat het de moeite waard is om een kijkje te komen nemen! De gastvrijheid is van hoog niveau en het comfort en de luxe maakt ons onderscheidend. 

✓ Houtgestookte Hottub, heerlijk ontspannen in de buitenlucht. 
✓ Wijnvat Sauna, goed voor de spieren. Even lekker bijkomen.
Speelveld en speeltoestel relaxen op een handdoekje of voetballen?.
Vuurplaats met hout voor een warme avond.
✓ Geschikt voor mindervaliden. Verstelbaar bed en aangepast sanitair.
Overkapping, toch barbecueën als het wat minder weer is…
✓ 10 entreekaarten voor Kinderboerderij Dondertman
Lees alles over jouw groepsaccommodatie nabij Enter!

Veel te beleven 

in de omgeving van Enter!

Je kunt dus gemakkelijk vanuit de groepsaccommodatie Enter bereiken. Binnendoor via Rijssen is het ongeveer 15 kilometer rijden. In Enter zelf is verder niet heel te beleven. Het zijn vooral de plaatsen eromheen die zich wat meer richten op het toerisme. Holten bijvoorbeeld, daar wordt veel georganiseerd en er is veel te zien.

Denk bijvoorbeeld aan het Natuurmuseum met het Diorama, een blijvende expositie dat een beeld geeft van de flora en fauna in de omgeving. De Canadese begraafplaats is een memorabele plek om te bezoeken en even stil te staan bij onze vrijheid. Liever wat actiefs doen? Trek de wandelschoenen aan of stap op de fiets of step om de Holterberg te beklimmen en uren te wandelen of fietsen.

Ben je shopfanaat? Plan dan een middagje Zutphen, Deventer of Enschede. De eerste twee hebben een prachtige oude binnenstad en de laatste is een shopwalhalla als je van de grotere en moderne winkelketens bent.

Je hebt de mogelijkheid, via een aantal partners, extra arrangementen te boeken. Gezellig met de hele groep midgetgolfen, segway-rijden of klootschieten over de bospaden. Je hoeft je bij ons nooit te vervelen!

Hier zijn we trots op: gasten zijn erg tevreden en beoordelen ons met een 9,3! 

Klootschieten gezin groepsaccommodatie Holten Overijssel
gastenboerderij-kosman-contact

Kan ik iets voor je doen?

Stuur ons een berichtje

Partners

Wij werken samen met: