Groepsaccommodatie voor 10 personen bij Gastenboerderij Kosman

Groepsaccommodatie
10 personen

Puur geniet’n!

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor 10 personen? Neem dan eens een kijkje bij Gastenboerderij Kosman. De accommodatie is geschikt voor twee groepen van 8 tot en met 12 personen en er kunnen optioneel drie extra bedden geplaatst worden. 

Onze vakantieboerderij is landelijk gelegen nabij de Holterberg, in Salland en Twente. Ruim opgezet, comfortabel en erg gastvrij, als kun je dat natuurlijk beter zelf ervaren!  

Is er een mindervalide in de groep? Dat is geen enkel probleem! Deze groepsaccommodatie voor 10 personen heeft aangepast sanitair en er zijn een aantal in hoogte verstelbare bedden.

De Holterberg op haar mooist, bloeiende heide
Bezoekerscentrum Holterberg Sallandse Heuvelrug
symbolen

Weekend weg met
10 personen?

Genoeg te doen voor iedereen.

Een vakantiehuis of groepsaccommodatie voor 10 personen vinden is niet makkelijk. De accommodaties zijn vaak veel te groot of veel te klein. Kosman heeft het allemaal! Wat vind je allemaal in en om de accommodatie? 

✓ Hottub, gestookt met hout, heerlijk ontspannen. 
✓ Sauna, een “barrel” sauna, vorm van een groot wijnvat.
Speelveld en speeltoestel voor de grote én kleine gasten.
Vuurplaats met hout voor een zwoele zomeravond.
✓ Aangepast voor mindervaliden. (sanitair en bed)
Overkapping, toch barbecueën met wat minder goed weer.
✓ 10 kaartjes voor de Kinderboerderij Dondertman
Lees meer over jouw groepsaccommodatie voor 10 personen!

Ligging en omgeving

van de groepsaccommodatie voor 10 personen.

Vlak bij Holten en de Holterberg, op het randje van Gelderland en Overijssel ligt onze boerderij. Een prima uitvalsbasis om te wandelen, fietsen en (oude) steden en dorpen te bezoeken in Salland en Twente. 

Wanneer je met 10 personen in een groepsaccommodatie is het van belang dat er voldoende georganiseerd kan worden. Hoe meer mensen, hoe meer wensen. Daarom bieden we, in samenwerking met een aantal partners, extra activiteiten aan die je bij kunt boeken. Denk aan klootschieten, midgetgolfen, Segwaytochten of de omgeving verkennen met een aantal steps. 

Op de Holterberg vind je het Natuurmuseum en de Canadese begraafplaats welke absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. Liever winkelen? Bezoek dan steden zoals Zutphen en Deventer eens, twee Hanzesteden met een oude binnenstad en voldoende shopplezier.  

Onze gasten zijn erg tevreden en beoordelen ons gemiddeld met een 9,3! 

Klootschieten gezin groepsaccommodatie Holten Overijssel
gastenboerderij-kosman-contact

Kan ik iets voor je doen?

Stuur ons een berichtje

Partners

Wij werken samen met: